Informatie
Dé bestseller van Let's Cook. Deze Italiaanse kookworkshop is extra gezellig, informatief en er zal goed samengewerkt moeten worden vanwege de vele kookbereidingen (focacciabroden, ravioli met salieboter, risotto met truffel, sinaasappel en eendenborst, tagliatelle met Saltimbocca of Zeebaars met druppels van paprikacrème en verse pesto Genovese, tiramisu met versgedraaid vanilleijs etc.).
We beginnen de avond met een lekker hapje en een aperitief, hierna delen we de groepjes in en gaat iedereen tegelijk in de keuken aan de slag met de voorbereidende kookwerkzaamheden (mise-en-place-fase). Daarna begint het diner; voorbereid, opgemaakt en gepresenteerd per team.
We houden daarbij graag rekening met uw dieetwensen zoals voedselallergieen, -intoleranties of vegetarische wensen.
Deze zeer informatieve kookworkshop duurt circa 4,5 uur (van 18.00uur tot 22.30uur). Er kunnen 12 tot 16 personen meedoen aan deze kookworkshop op basis van open inschrijvingen. Vol = vol.
Kosten
Deze deelnameprijs van deze kookworkshop bedraagt €59,50 pp (inclusief welkomsthapje, bruisend aperitief, gebruik van een kookschort en receptenboekje).