Informatie
Kookcursus voor gevorderden (start donderdag 24 april)
Voor de kookliefhebber met enige kookervaring die zijn of haar grenzen in de keuken drastisch wilt gaan verleggen.
Tijdens deze cursus werken we met verse, seizoensgebonden ingrediënten. We gaan met elkaar mooie menu's uitwerken waarbij we stilstaan bij de toepassingen van de gebruikte ingrediënten en voorkomende kooktechnieken. De volgende kookthema's komen ondermeer aan bod:
- Basistechnieken, smaak en smaakmiddelen
- Bouillons, fonds en soepen
- Warme en koude sauzen
- Bereiden van groente
- Bereiden van vlees
- Bereiden van vis
- Desserts
Voorafgaand aan elke les mailen we de recepten en theorieën door naar de deelnemers.
Kosten: € 450,00 (7 lessen)
Startdatum: donderdag 24 april (overige lessen, op donderdagen, in overleg met de deelnemers)
Meer informatie over deze kookcursus kun je vinden door hier te klikken. We informeren je graag verder!