Dit Bourgondische arrrangement is een samenwerking tussen Pieter Hermus van Kookstudio Let's Cook uit Budel en Henk Aarts van Wijngoed Zurrick uit Soerendonk.
We ontvangen je op het wijngoed met lekkere amuses van de BBQ. Daarna verzorgt Henk een kleine wijnproeverij, gevolgd door een heerlijk, door Pieter bereid, (3-gangen) BBQ-diner en rondleiding op de wijngaard.
Tussen de gangen door is er een presentatie over de passie en uitdagingen van de wijnteelt én kun je tuusendoor 'uitbuiken' tijdens een informatieve rondleiding door de wijngaard. Pieter zal tijdens deze culinaire BBQ uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en bereidingstechnieken voor gasten die het leuk vinden om hier meer van te weten. Het diner wordt mooi opgemaakt op borden en uitgeserveerd.
Heel gezellig en sfeervol allemaal. Je ontmoet andere levensgenieters met interesse voor gastronomie en vinologie. Met een beetje fantasie waan je je tijdens dit evenement in Frankrijk!
Datum: zondag 16 juni van 15.00uur tot 20.00uur
Kosten: €79,50 (incl. BTW). 2 amuses van de BBQ, wijnproeverij, 3 gangen BBQ diner, rondleiding en drankarrangement met wijn, pils, fris en koffie zijn bij de prijs inbegrepen.