Hieronder kunt u de kookcolumns van Pieter terugvinden die hij heeft geschreven voor het HAC Weekblad. Hij informeert u over smaak, de laatste kooktrends, ingrediënten, bereidingstechnieken, keukencultuurgeschiedenis en gezonde voedingspatronen. Aan het eind van elk artikel wordt er meestal een seizoensrecept stap voor stap uitgewerkt dat te maken heeft met het betreffende thema dat in de rubriek aan bod komt.
Wildpaté
Kreeftenfeest
Koud nazomeren
Biefstukje bakken
Feest tussen de ribben
Knoflook
Berkensap
Vive la République!
Bereiden van groente
Sauzen
Kweepeer uit Soerendonk
Lekker kippetje
Olijfolie
Citroenen en limoenen
1000 bommen en … mango’s
Vis
Voorjaar in het hoofd
Binden van sauzen en soepen
De Bourgondische Lage Landen
Raapsteeltjes
Bodemvorming met carnaval
We smelten de kazen!
Haas
Wild op het menu
Witlof
Smaak en wijn (III)
Smaak en Wijn (II)
Smaak en Wijn
Gazpacho
Clafoutis met blauwe bessen
Braziliaanse snack
Rabarbertijd
Een reis naar de zevende hemel
Het nieuwe leven
Sotsji