Als u ooit uw barbecuefeest door Let’s Cook heeft laten verzorgen, wilt u nooit meer anders! Wij werken met dagverse producten en vlees met een beter-leven keurmerk. Onze salades en sausjes maken wij zelf met verse kruiden. Onze vlees- en visgerechten laten we trekken in verse marinades. Dat proeft u!
U kunt bestellen vanaf 25 personen tot 250 personen. U kunt een keuze maken uit onderstaande BBQ-pakketten of u kunt uw wensen doorgeven aan ons zodat wij u een passend voorstel uitbrengen.
Barbeque basis (€ 29,50 p.p.) |
Papillot met zalm, gamba, room, saffraan, venkel en tomaat |
Gemarineerde kipfilet |
Ambachtelijke hamburger van rundvlees met tzatziki |
Spiesje van varkenshaas |
Lamsgehakt aan citroengrasspiesje |
Bijgerechten |
Stokbrood met kruidenboter / Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui / Gegrilde ananas gemarineerd in rum en rode peper |
Salades |
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Griekse salade |
Sausjes |
Satésaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus |
Culinair (€ 34,50 p.p.) |
Papillot met een bouillabaisse van zalm, kabeljauw, gamba, mosselen, venkel, saffraan en tomaat |
Lamsrack met knoflook, mosterd, tijm en rozemarijn |
Kippendijen in Tandoori |
Hamburger van rundvlees met broodje, salade, rode ui, cheddarkaas, spek, tomaat en tzatziki |
Spiesje van gamba’s |
Varkenshaas in Terriyaki marinade |
Bijgerechten |
Stokbrood met kruidenboter |
Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui |
Gegrilde ananas gemarineerd in rum en rode peper |
Salades |
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Salade van mango, radijs, appel en mierikswortel |
Sausjes |
Satésaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus |
Gastronomisch (€ 39,50 p.p.) |
Halve kreeft met knoflookboter, cayenne peper en citroen |
Ambachtelijk worstje van truffel, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte |
Papillot met een bouillabaisse van coquille, vongoles, mosselen, gamba, zeeduivel, zalm, venkel, saffraan en tomaat |
Lendebiefstuk uit één stuk op Argentijnse wijze met roquefortsaus |
Spiesje van zeeduivel, gamba en coquille |
Bijgerechten |
Catalaans tomatenbrood / Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui / Gegrilde ananas met wodka en kardemom |
Salades |
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Salade van mango, radijs, appel en mierikswortel |
Sausjes |
Roquefortsaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus |
Optioneel (voor alle pakketten) |
Gazpacho (vooraf) -> €3,50 |
Spoom van champagne en citroensorbet (tussengerecht) -> €5,00 |
Sinaasappelkokossmoothie (dessert of tussengerecht) -> €3,50 |
Fruitsalade (dessert) -> €3,50 |
Barbecue banaan met chocolade, bitterkoekjes en cointreau (dessert) -> €3,50 |
Vanilleijs (dessert) -> €2,50 |
*4 vlees- of visgerechten per persoon: combinaties zijn mogelijk!